• Bel of mail ons: 0252-340 885 / info@noordwijk-events.nl

Workshop powerkiten Noordwijk

Workshop powerkiten Noordwijk? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is de expert in het geven van powerkite worshops op het strand van Noordwijk.

Voel de trekkracht, ervaar de snelheid van een ´Nasawing´, beheers de techniek van het vliegeren / powerkiten tijdens de workshop powerkiten Noordwijk. Bij voldoende wind kunt u zich laten voorttrekken door het zand of zelfs een sprongetje maken door u mee te laten liften door de wind. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden, maar een ding is zeker! De workshop powerkiten Noordwijk staat garant voor actie en fun!

Tijdens de workshop powerkiten Noordwijk maakt u onder leiding van een instructeur kennis met deze spectaculaire en laagdrempelige strandactiviteit. Na de ontvangst op het strand van Noordwijk, of bij een van onze partner-strandpaviljoens en een korte instructie gaat u de krachten van de elementen ervaren. Uiteraard nemen we vliegers van verschillende formaten mee, zodat iedereen aan deze superleuke strandactiviteit kan meedoen. Wij beschikken over vliegers van 80 cm – 4 ½ meter breed, waardoor het powerkiten Noordwijk dus voor iedereen laagdrempelig is.

Voor wie?
De workshop powerkiten Noordwijk is uitermate geschikt als vriendenuitje, vrijgezellenuitje, onderdeel van een bedrijfsuitje, of als vergaderbreak voor zakelijke groepen.

Duur powerkiten Noordwijk: ca. 1,5 uur

Combinatie powerkiten Noordwijk met andere strandactiviteiten
Combineer het powerkiten Noordwijk met een van onze overige activiteiten op en om het strand, zoals beachvolleybal, bounceball (knotshockey), zandsculptuur bouwen in teams, brandingkanoen, brandingraften, mountainbiken, en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Overige locaties
Omdat wij niet locatiegebonden zijn, kunnen we het powerkiten, naast Noordwijk en afhankelijk van de groepsgrootte, ook aanbieden op het strand van Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort en IJmuiden. Vraag naar de mogelijkheden op de door u gewenste locatie.

Prijzen
Het powerkiten Noordwijk is (afhankelijk van de groepsgrootte) te boeken vanaf € 22,50 p.p.

Voor meer info en prijzen, zie powerkiten Noordwijk